Ekonomi

Antalya’da Genç Adam Konyaaltı Sahilinde Kumlara Mahsur Kaldı

Antalya’da bir genç, arkadaşıyla birlikte manzarayı izlemeye çalışırken dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı’nda kumlara saplandı. Genç adamın görünüş zevkinin çekiciliği ve aracına verdiği hasar da dahil olmak üzere 7 bin 500 TL’ye mal oldu.

Olay, sabah saatlerinde dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı’nda meydana geldi. 077 GGZ 65 plakalı otomobiliyle arkadaşıyla birlikte kıyıya gelen Berk Can, görüntüyü yakından izlemek için kıyıya yaklaştı. Burada bir süre sohbet eden çift, daha sonra çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığı noktaya doğru yola çıktı. Berk Can, geri dönmek için kıyıya çıktığında aracında mahsur kaldı. Can ve arkadaşı tüm çabalarına rağmen arabayı kumdan çıkaramadı. Can, sabah saatlerinde tekrar kıyıya gelerek aracını kurtarmak için çalışmalara başladı. Can’ın tekerleklerin altına pas koyarak yaptığı çalışmalara rağmen araç derin bir şekilde kuma gömüldü. Başka çözüm yolu arayan Can, aracını traktörle çıkaramadı. Berk Can daha sonra çekici çağırarak arabasını sert zemine çekmeyi başardı. Ön ve arka tamponu hasar gören aracını kumdan çıkardığı için büyük mutluluk duyan Berk Can, daha sonra olay yerinden ayrıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi polis ekipleri de gence yardım etti.

“7 bin 500 TL’ye mal oldu”

Sabah burada oturuyorduk ve arkadaşımla bu köşede durmak istedik. Doğrudan sahile gitmek istemedik. Bir süre sohbet ettik ve suyun üzerinde yürüdük. Arabaya binip gitmek istedik. Buradan keskin bir dönüş yapmaya çalıştım ama olmadı ve sıkışıp kaldık. Herkes sahildeki arabayı merak ediyordu. Traktör onu çıkaramadı. Paspasları takıp çıkarmayı denedim ama işe yaramadı. “Sahil manzarası bana 7 bin 500 TL’ye mal oldu” dedi. – ANTALYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu