Ekonomi

AptarGroup üç ayda bir 0,41 ABD Doları tutarında temettü dağıtacağını duyurdu

CRYSTAL LAKE, Ill. – AptarGroup, Inc. (NYSE: ATR) bugün, 1 Şubat 2024 itibarıyla kayıtlı hissedarlara 22 Şubat 2024’te ödenmek üzere hisse başına 0,41 ABD doları tutarında üç ayda bir nakit temettü dağıtacağını duyurdu. şirketin düzenli temettüler yoluyla hissedar değeri sağlama uygulamasını sürdürüyor.

AptarGroup, farmasötik dağıtım, tüketici ürünü dozajlama, dağıtım ve kullanıcı teknolojilerinde küresel bir lider olarak tanınmaktadır. Aptar, 20 ülkede 13.500 çalışanıyla ilaç, güzellik, beslenme, içecek, kişisel bakım ve evde bakım dahil olmak üzere çeşitli pazarlara hizmet vermektedir. Şirket, dünya çapındaki büyük markaları desteklemek için uzmanlığından ve yenilikçiliğinden faydalanmasıyla tanınıyor.

InvestingPro İçgörüleri

AptarGroup’un hissedar değerine olan bağlılığı bağlamında sektördeki benzer şirketlerin performansına dikkat çekmekte yarar var. Bu benzer şirketlerden biri olan WP Carey Inc. (NYSE:WPC), kendi güçlü finansal sağlığıyla ilginç bir karşılaştırma sunuyor. InvestingPro’nun gerçek zamanlı verilerine göre WP Carey’nin piyasa değeri 14,24 milyar dolar ve sağlam bir F/K oranı 17,93’tür; yakın vadeli kazanç büyümesi göz önüne alındığında bu oran nispeten düşük. Ayrıca şirketin geliri, 2023 yılının ilk çeyreği itibarıyla son on iki ayda %22,15 oranında önemli bir artış göstererek, analistlerin beklediği satış büyüme potansiyelinin altını çizdi.

WP Carey için InvestingPro İpuçları şirketin etkileyici brüt kar marjını ve etkileyici 26 yıl boyunca temettü ödemelerini sürdürme becerisini vurguluyor; bu, AptarGroup’un kendi düzenlenmiş temettü uygulamasıyla tutarlıdır. WP Carey’nin likit varlıkları da kısa vadeli yükümlülüklerini aşıyor ve bu da güçlü bir bilançoya işaret ediyor. Daha kapsamlı bilgi arayan yatırımcılar için şirketin finansal durumu ve geleceğe yönelik görünümü hakkında daha derinlemesine bilgi sağlayan ek InvestingPro İpuçları mevcuttur.

Yatırım bilgilerini geliştirmek isteyenler için InvestingPro şu anda %50’ye varan indirimlerle özel bir Yeni Yıl indirimi sunuyor. Bunlara ek olarak, ProW345Promosyon koduyla kullanıcılar, 2 yıllık InvestingPro+ aboneliğinde ek %10 indirim kazanabilir ve yatırım kararlarını etkileyecek çok daha değerli ipuçlarına ve verilere erişebilirler.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haber-narlidere.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu