Sağlık

Biz Tavsiye Etmiyoruz Ama Meslektaşlarından Elektrik Almak Dileyenlerin Uyması Gereken 10 İpucu

Bazen duygularımızı kontrol edemeyiz ve birdenbire iş arkadaşlarımıza karşı duygular beslemeye başlarız. İş yerlerinde bu istenmeyen bir şey olduğu için kendinizi kötü hissedebilirsiniz ancak bu konuyla ilgili size birkaç önerimiz var… ?

1. Öncelikle karşınızdaki kişinin sizinle gerçekten ilgilenip ilgilenmediğini anlamaya çalışın.

Beden dili ve davranışları size karşı nasıl hissettiğine dair bir fikir verir. Birebir ortamda sürekli yanınıza gelmek için bir bahane buluyor ve gülerken size dokunuyorsa bir şeyler hissediyor olabilir.

2. Normal beden dili tek başına yeterli değildir. O yüzden bazı şeyleri açıkça konuşun.

Eğer birbirinize karşı hisleriniz varsa bunları ifade etmek aslında en sağlıklı yoldur. Bu sayede karşınızdakinin duygularından emin olabilir ve tek başınıza damat durumuna düşmezsiniz.

3. Her şey yolunda giderse; Birbirinizi sürekli görmek zorunda kalacağınız gerçeğini göz ardı etmeyin.

Bir ilişkiye başlamadan önce hoşlandığınız kişiyi sürekli görmek heyecan verici görünebilir ancak ilişki sırasında sıkılabilir veya ilişki bittikten sonra onu görmeye dayanamayabilirsiniz. Bunları unutmayın!

4. Daha sonra pişmanlık yaşamamak için kendi çizdiğiniz sınırları aşmamaya dikkat edin.

Karşınızdaki kişiyi çok beğenebilirsiniz. Ancak ona karşı yelkenlerinizi tamamen indirip duygularınızı en açık ve en ağır şekilde yaşamak ilk başta üzülmenize neden olabilir. Kendinizi korumak adına biraz daha dikkatli ilerleyebilirsiniz.

5. Bu adımda bol bol mesaj atabilir, telefonda konuşabilirsiniz.

İkiniz de birbirinizden hoşlandığınızı itiraf ettiğinizde, birdenbire daha fazla bağlantı kurma isteği duyarsınız. İş yerinde sürekli bir arada görünmek istemiyorsanız, telefonu kullanarak birbirinizi tanıyabilir ve duygularınız hakkında konuşabilirsiniz.

6. Eğer aranızda bir şeyler olması gerektiğine katılıyorsanız bu ilgiyi nasıl yaşayacağınıza karar verin.

Örneğin, bu alakayı duyurmak ister misiniz? Yoksa duyurmaya hazır değil misiniz? İkinizi de rahat ettirecek şekilde hareket etmeniz daha iyi olur.

7. Dikkati kapalı bir şekilde deneyimleyecekseniz iş yerinde kime anlatacağınız konusunda birbirinize danışın.

İnsanların gerçek niyetini bilemediğimiz için zaman zaman hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Bunu önlemek için gizli tutmayı seçtiğiniz ilişkiyi kime anlattığınıza dikkat edin.

8. Sevginizi ister özel olarak ister halka açık olarak yaşamaya karar verin, yine de iş yerinde yakınlaşmamaya çalışın.

Çalışırken aşık olmak ve birbirinize öpücükler yağdırmak herkes için iyi olmayacaktır. Veya ileride ayrılma ihtimali de göz önünde bulundurulmalıdır. Kendi yeterliliğiniz için, en azından işyerinde birbirinize daha az dokunmaya ve öpmeye çalışın.

9. Bununla başa çıkabilmek için mümkün olduğunca işyeri dışında buluşabilirsiniz.

Böylece birbirinizi dilediğinizce öpebilir ve kucaklayabilirsiniz. Aşkınızı yaşamaktan çekinmeyeceğiniz yerlerde olmak size yetecek!

10. Unutmayın; En başından ön yargılı olmak size kazanç sağlamaz, tam tersine kaybettirir!

The Office’teki favori çiftimiz Pam ve Jim’i hatırlıyor musunuz? İkisi de birbirinden uzak durmak istese de sonunda harika bir şekilde bir araya geldiler. Siz de onlar gibi olabilirsiniz. Veya olmayabilirsiniz. Ama kontrollü bir şekilde denemenizde hiçbir sakınca yok! ?

gomec-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu