Haber

Bugün ne oldu? Günün En Çok Konuşulan ve Tartışılan Haberleri ile Sosyal Medya Gündemi (14 Ocak 2023)

14 Ocak 2023 tarihinde dünyada ve Türkiye’de yaşanan son dakika gelişmeleri ve sosyal medyada en çok konuşulan gündem konularını sizler için derledik.

Van’ın Muradiye ilçesinde kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 6 zanlı gözaltına alındı, 4’ü tutuklandı.

onedio.com

CHP’li Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı Emin Şen aracılığıyla 8 bin kişilik trol grubunu kontrol ettiğini açıklamasının ardından AK Partili Bülent Turan ile yaptığı sohbeti paylaştı. Özel, “AKP’li Bülent Turan TBMM’de yanıma geldi ve ‘İstifa ettirecek dosyayı bekliyordum’ dedi.

onedio.com

Haliç Köprüsü’nde bir araca silahlı baskın yapılması sonucu bir kişi öldü, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis, saldırıyla ilgili soruşturma başlattı.

onedio.com

CHP Küme Başkan Yardımcısı Özgür Özel’in açıklamasıyla gündeme gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanı Emin Şen, eski tweet’lerini “ironi” olarak nitelendirdi.

onedio.com

Bağcılar’da ambulansa yol vermeyip yola beton döken beton mikserinin sürücüsüne toplam 21 bin 268 lira ceza kesildi.

onedio.com

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın Moskova’da görüşeceğini savundu.

onedio.com

Kıbrıs’ta müftü olarak görev yapan Diyanet İşleri Başkanı. Dr. Ahmet Ünsal’ın “Kadınlar kocasının yatma davetini kabul etmek zorunda” açıklaması tartışma yarattı. Ünsal’ın sözleri siyasetçiler ve sivil toplum kuruluşlarından tepki alıyor.

onedio.com

Üç kızına cinsel taciz ve istismarda bulunduğu iddiasıyla Ankara’da yargılanan 47 yaşındaki MB, 31 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı ve tutuklandı. Yaşadıkları nedeniyle isim değiştiren kardeşlerin en büyüğü olan 21 yaşındaki EB, babasının yakınlarının dövdükten sonra yaşadıklarını sosyal medyadan anlattı ve annesinin boşanma davasının ardından tehditlerine devam etti.

onedio.com

‘Dodo’ lakaplı çete lideri Doğukan Çep, eski Dava Merkezleri Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine azmettirici olarak tutuklandı ve tutuklandı. 62 yıl hapis cezası alan Çep’in 4 yıl boyunca nasıl yakalanmadığı soru işareti olarak kaldı.

onedio.com

yesilyurt-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu