Haber

Büyükşehirli taksicilerin iftar yemeği

KOCAELİ (İGFA) – Şehirlerin vazgeçilmez hizmet unsurlarından biri olan taksicilere Kocaeli’de Büyükşehir Belediyesi tarafından destek veriliyor. Her iş kolunda olduğu gibi taksici esnafının her zaman yanında olan Büyükşehir ekipleri, daha önce de 6 ilçede taksici esnafına sıcak yemek ikramında bulundu. Büyükşehir bu kez Körfez, Kartepe ve Kandıra ilçelerinde taksicilere yemek dağıttı.

SICAK İFTAR YEMEĞİ
Dış Borçlar Dairesi Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Antikkapı A.Ş. tarafından hazırlanan sıcak iftar yemeklerini yedi. taksicilerin duraklarına kadar. Misyon grupları, birbirine karışmayan, sızdırma ve dökülmeye neden olmayan yemek kaplarını taksicilere teslim ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın selamlarını ileterek, işlerinde bol kazançlar diledi.

TAXI ŞOFÖRÜNDEN TEŞEKKÜRLER

Büyükşehir ekipleri, Körfez, Kartepe ve Kandıra ilçelerinde hizmet veren 25 taksi durağında 190 taksiciye sıcak yemek dağıttı. Taksiciler, takviye ve katkılarından dolayı Önder Büyükakın’a teşekkür etti. Büyükşehir ekipleri, önümüzdeki günlerde Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde faaliyet gösteren taksicilere yemek dağıtacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu