Ekonomi

CFA programı başvuruları başladı

İSTANBUL (IGFA) – PwC Türkiye tarafından yürütülen, Birleşik Krallık Güç Güvenliği ve Net Sıfır Karbon Departmanı (DESNZ) tarafından desteklenen, iklim kriziyle ilgili projeler geliştirmeyi amaçlayan İklim Finansmanı Hızlandırıcı (CFA) programı üçüncü kez gerçekleştiriliyor. finansman gereksinimi. projelere destek vermeye başladı.

Kapasite geliştirme, finansal kaynaklara erişim, ağ kurma ve tanıma gibi başlıklarda karbon emisyonu azaltım projelerine fırsat sağlayan programa başvurular 29 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek.

PwC liderliğinde, proje geliştiricilere teknik ve finansal hazırlık, toplumsal cinsiyet eşitliği ve sosyal içerme konularında uzman desteği ve eğitim sağlayan CFA programının ilk aşaması 2021 yılında Türkiye’de başladı. Ayrıca hem ulusal hem de uluslararası finans ve kamu kuruluşları ile bilgi paylaşımı ve eğitim olanakları sunmaktadır. İstanbul ve Londra’da verilen bu eğitimlerin ardından planlanan yatırımcı etkinliklerinde, proje geliştiricileri ile finansörleri bir araya getirmek ve projelerin uygun finansmana ulaşmasını sağlamak amaçlanıyor.

PwC Türkiye Danışmanlık Hizmetleri Ortağı Mevlüt Akbaş, projeyle ilgili şu ifadeleri kullandı: “PwC Türkiye olarak sunduğumuz kapsamlı ESG ve sürdürülebilirlik hizmetleri ile her sektörden şirket, stratejisini doğru ve sağlam adımlarla inşa ediyor, gerekli aksiyonları belirliyor. sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşma sürecini, bunların uygulanmasına temel oluşturur ve sürdürülebilirliğini sağlar. Yolculuklarının her adımında yanlarındayız.”

sariyahsi-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu