Haber

CHP Genel Başkanlığını kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu bundan sonra ne yapacak?

Cumhuriyet Halk Partisi’nde cumhurbaşkanlığı yarışını kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu’nun vakıfla aktif siyasete devam etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Yeni yol haritasına göre Kılıçdaroğlu, yeni bir vakıf kuracak veya mevcut bir vakfın yönetimini devralacak.

T24’ten Eray Görgülü’nün haberine göre; İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni yol haritasının detayları:

Kaynak:https://t24.com.tr/haber/kilicdaroğlu…

CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Özgür Özel’e karşı başkanlık yarışını kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu, aktif siyasete devam etme kararı aldı.

Şu sıralar sosyal medya hesabı üzerinden gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu’nun çalışma ofisi açacağı belirtildi.

T24, Kılıçdaroğlu’nun yol haritasının detaylarına ulaştı. Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, bugünlerde yeni bir vakıf kurmaya hazırlanıyor. Kılıçdaroğlu’nun arkadaşlarıyla birlikte aktif bir vakfın yönetimini devralmayı düşündüğü öğrenildi.

Kısa sürede sonuçlanması beklenen değerlendirmenin ardından vakıf mı kurulacağı yoksa vakfın devralınacağı mı karar verilecek.

Her iki durumda da Kılıçdaroğlu’nun yöneteceği vakfın hem İstanbul hem de Ankara’da ofisleri olacak. Kılıçdaroğlu bu ofislerde çalışmalarını sürdürürken misafirlerini de burada ağırlayacak.

Kılıçdaroğlu, güncel konulara ilişkin görüşlerini aktarmaya devam edecek ve aynı zamanda CHP’ye ilişkin değerlendirmelerde bulunacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu