Haber

Giresun KYK Öğrenci Yurdu’nda Asansör Arızası

Giresun’da KYK yurdunda bulunan boş asansör arıza nedeniyle yere düştü. Olayın ardından yurtta panik yaşanırken, polis ve itfaiye ekiplerinin açtığı asansörün boş olduğu anlaşıldı.

Giresun’da Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Pembe Hatun kız yurdunda bakım ve onarım nedeniyle bir süre kullanım dışı kalan asansör, hizmete açıldıktan saatler sonra arıza nedeniyle yere çakıldı. hizmet. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği yurttaki asansörün boş olduğunun fark edilmesiyle derin bir nefes alındı.

Edinilen bilgiye göre, yurt binasının üst katlarında bulunan asansörü kullanmak için 4’üncü kata çağrıldılar ancak asansör durmayarak zemin kata düştü. Yurtta gürültüyü duyan diğer öğrenciler de kendilerini dışarı atarken, ihbar üzerine yurda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ve polis ekipleri, yerdeki güvenlik anahtarıyla kapıları açılamayan asansörü levye kullanarak açtı. Asansörün boş olması büyük bir faciayı önledi. Yurtta gürültüyü duyan diğer öğrenciler de kendilerini dışarı attı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ülkeye geldi

Yurtta yaşanan asansör kazasının ardından yurda gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, öğrencilerin sorunlarını dinledi. Ergün, ihmal iddialarıyla ilgili soruşturma başlatılacağını ve gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

Öte yandan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Ergün, asansörün yere çarpmadığını, çağrılan katta durmayıp fren sistemindeki arıza nedeniyle aşağıya indiğini iddia etti. -GİRESUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu