Yaşam

Komik video çekmeye çalışırken neredeyse kendini yaktı

“Komik olsun diye” fotoğraf çekmeye çalışırken neredeyse kendini yakıyordu

RİZE – Rize’de komik video çekmeye çalışırken sırtının bir kısmı yanan sosyal medya fenomeni Osman Nuri Özer, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Rize’de sosyal medyada komedi videoları çeken Osman Nuri Özer, fotoğraf çektirmek için arkadaşlarıyla bir araya geldi. Kolonya yardımıyla kendine küçük bir ateş yakmak istedi. O anda kolonyayı yaktıkları sırada Özer’in kalçası ve sırtı yanmaya başladı. Özer’in yandığını gören arkadaşları paniğe kapılarak, hızla söndürmeye çalıştı. Çevrede buldukları paspas yardımıyla Özer’in üzerinde çıkan yangını söndürdü. Daha sonra hastaneye giden Özer, olayı hafif yanıklarla atlattı. Daha sonra kamera görüntülerini izleyen Özer, görüntüyü sosyal medya hesaplarından paylaştı. Görüntü sosyal medyada kısa sürede ilgi gördü.

Arkadaşının sırtındaki yangını paspasla söndürdü

Komik bir görüntü çekmek isterken yandığını belirten Osman Nuri Özer, “Komik bir görüntü çekmek istedik. Kolonya yardımıyla hafif bir ateş yakmak istedik. Bir anda olay aklımızdan çıktı” dedi. Bir anda alev almaya başladım. Daha sonra işler ciddileşince buradaki kişi buradaydı.” Arkadaşlarım beni yere yatırıp paspasla müdahale edip söndürdüler. Daha sonra Çoşkun kardeşimiz yoğurtçuluk yaptı. Yanan yerime yoğurt sürdü. Yoğurt acıyı dindirdi. Daha sonra hastaneye gittik. Orada yanık kremi verdiler. Kremi kullandım. Şimdi hafif bir ağrım var. Normalde görüntüde hafif bir alev olurdu. Kalçamda yangın çıkacaktı. Arkadaşlarım ‘lahmacun biraz acıydı’ derdi. ‘Ne kadar acı verici’ dedim. Ve görüntüde arkamda bir ateş belirecekti. Bir anda alev aldığımda görüntü yoktu. Aslında burada bir yangın söndürücü var. O anda insan aklına gelmiyor. Panik oluştuğunda Ramazan dostumuzdur. Yılın en uygun kahramanı seçilmeli. O anda aklına paspas geldi. Paspasla vurarak beni söndürdü. Kimse böyle bir şeye kalkışmamalı. “O anda gerçekten hayatımı kaybedebilirdim” dedi.

Panik içinde yangını ortalıkta buldukları paspasla söndürdüklerini belirten Çoşkun Kar, “O gün bizim için büyük bir tramvaydı. İlk başta çok korktuk. Gerçekten sönmeyeceğini düşünmüştük. Hatta olabileceği gibi Görüntüden de anlaşılacağı üzere panikliyorum. Çünkü orada birisinin canı çok acıyor. En son paspasla vuran da Ramazan kardeşimiz oldu.” “Sırtında yanık vardı. Üstesinden geldikten sonra çok trajikomik bir olay olduğunu anladık. Gülüyorduk, ağlamak üzereydik diyorlar. Dükkanımızda yangın söndürücü var. Ama olay 2 sürdü. -3 saniye oldu, bir anda olunca kimsenin aklına gelmedi” dedi.

Olayda arkadaşının yanında bulunan Ramazan Akarsu, “Arkadaş bir anda alev aldı. Zaten ben olaya karışmadım. Öyle görünce plastik paspasla vurmaya başladım.”

haberyenimahalle.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu