Ekonomi

Manisa GES’te pano montajları devam ediyor

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, çevreci yatırımlarıyla gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Manisa bırakmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Yunusemre ilçesi Seyitli Mahallesi’nde 146 milyon 316 bin TL yatırımla kurulacak 5 megavatlık güneş enerjisi santralinde 13 bin 894 panelin montaj işleri yapılıyor. , tüm hızıyla devam ediyor.

Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Buyruk ve şube müdürleri bölgede detaylı inceleme yaparak son durum hakkında bilgi aldı.

İncelemenin ardından çalışmaları değerlendiren Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Buyruk, “Geçtiğimiz yıllarda MASKİ Genel Müdürlüğümüz bünyesinde Seyitli İlçemize 1 megavatlık güneş enerjisi santrali kurduk. Bu tesisin ardından 146 milyon 316 bin TL yatırımla inşaatına başladığımız 5 megavatlık tesisimizde pano montajı devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda şehrimizin çevresini korumak adına yatırımlarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu