Teknoloji

Yeni PlayStation 5 Güncellemesinin Discord Desteği Getirdiği Bildirildi

 
Sony’nin oyunculara sunduğu yeni nesil konsol PlayStation 5 için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda yakın zamanda ortaya çıkan bir habere göre, yakında PlayStation 5 konsollarına gelecek olan yeni güncelleme ile Discord sohbet hizmetinin de dahil edileceği belirtiliyor.
 
Anlaşmazlık çapasının V7.0 güncellemesiyle geldiği bildiriliyor
 
 
 
Insider Gaming tarafından yayınlanan rapor ve bilgilere göre PlayStation 5 için çıkacak olan V7.0 güncellemesi, Discord tabanını da içerecek. 8 Mart 2023 tarihinden sonra ekleneceği belirtilen bu önerme dışında ayrıca PlayStation 5 oyunlarının bulut hizmeti üzerinden yayınlanacağı da ortaya çıktı.
 
Yeni güncelleme ile konsol sahiplerine sunulacak olan bulut özelliğinin PlayStation Plus Premium aboneliğine dahil edileceği belirtildi. Kaynaklar, Cronus olarak adlandırılan bu özelliğin birkaç aydır geliştirilmekte ve test edilmekte olduğunu bildiriyor.
 
Insider Gaming, Playstation 5’in 7.00 güncellemesinin herkese açık Beta sürümünün önümüzdeki günlerde çıkacağını ve 30 Ocak’ta sona ereceğini belirtiyor. Öte yandan Discord desteğinin ekleneceği ilk olarak 2021’de duyurulmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu