Haber

Çanakkale’deki motosikletli saldırıyla ilgili 2 şüpheli daha yakalandı

ÇANAKKALE’nin Bayramiç ilçesinde motosikletle seyir halinde olan Şakir Aydın (35) ve Tayfun Avcı’yı (26) pompalı tüfekle pusuya düşürüp öldüren olayla ilgili iki şüpheli daha yakalandı. Böylece gözaltına alınanların sayısı 4’e çıktı.

Olay, önceki gün saat 20.30 sıralarında Sarıot köyünde meydana geldi. Sarıot köyünden motosikletle ayrılan Şakir Aydın ve Tayfun Avcı, köy yolu kavşağında pusu kuran kişilerin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Motosikletten vurularak düşen Aydın ve Avcı metrelerce sürüklendi. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede Şakir Aydın’ın hayatını kaybettiği belirlendi. İlk müdahalenin ardından Bayramiç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Avcı kurtarılamadı.

İKİ KÖYDE BİRÇOK ADRESE OPERASYON

Olayın ardından Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Ekibi, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timi (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Siber Suçlar, Özel Köpek Ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik Ekipleri Sarıot ve Akçakıl köylerinde çalışma başlattı. Bayramiç’e ait. Birçok adrese operasyon düzenlendi. Grubun çalışmasıyla şüphelilerden AG ve C.Ö. Olduğu belirlendi ve gözaltına alındı. Şüphelilerin, Sarıot köyünden gelen Şakir Aydın ve Tayfun Avcı’yı köy kavşağında araçla durdurarak, çıkan tartışma sırasında pompalı tüfekle öldürdükleri anlaşıldı. Şakir Aydın ve Tayfun Avcı’nın olay öncesinde şüphelilerle birlikte köyde bir yardım etkinliğine katıldıkları, ardından bir evin bahçesinde birlikte içki içtikleri de ortaya çıktı.

GÖZALTI SAYISI 4’E ÇIKTI

Jandarma ekiplerinin 2 gün süren çalışmasının ardından Bayramiç ilçe merkezinde düzenlenen operasyonda firari şüpheliler AK ve DB yakalandı.

Jandarmadaki toplam 4 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

haber-halkapinar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu