Haber

Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi’nin adaylarını açıkladı

Yeniden Refah Partisi’nin adayları belirleniyor. Başkan Fatih Erbakan’ın İstanbul adayını açıklaması bekleniyor.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Ankara’da aday tanıtım toplantısı düzenliyor. Toplantıda YRP’nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları mutlaka hazır bulunacak.

YRP, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenecek etkinlikle İstanbul, Ankara ve İzmir’in adaylarını açıklayacak. “94 Ruhu ile Yeniden Başlıyoruz” sloganıyla bir araya gelen partililer, “Mücahit Erbakan” sloganları attı.

Konuşmasına “Mücahid Erbakan” sloganları eşliğinde başlayan partinin genel başkanı Fatih Erbakan, “Bu salon İslam dünyası ve Türkiye için yeni bir dönemin başlangıcının işaretidir” diyerek konuşmasına başladı. Erbakan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

KONSERLER, İÇECEKLER, LGBT: Kiralık belediyecilik, israfa karışan belediyecilik demektir. Heykel belediyesi olmak iş değil söz üretmek demektir. Festivallere, kutlamalara, konserlere milyonlarca lira harcamak demek. LGBT faaliyetlerini belediyenin kaynaklarıyla desteklemek ve nesillerin yozlaşmasına neden olmak demektir. Alkolün su gibi aktığı ibadethanelerimizin yanında düzenlenen konserlere milyonlarca lira aktarmak demek.

ETİK BELEDİYE: Vatandaşa değil kuruma hizmet getirir, millet için kazılmış bir hendektir, özgeçmişi dağlara dayananlara iş imkanı sağlamaktır. Etik belediyecilik, her işte ahlakı ön planda tutmak ve karşılığını ahirette düşünerek adım atmak demektir.

2028’DE GÜÇ VURGUSU:31 Mart’ta elde edeceğimiz başarının, 2028 yılında Yeniden Refah’ın iktidara giden yolunu açacağını, milletimizin ve İslam aleminin kurtuluşuna vesile olmasını temenni ediyorum.

EBEVEYNLER EKONOMİK YÜK ALTINDA EZİLİYOR: Çocuklarımızın anne-babaları ekonomik yükün altında eziliyor ve beslenme çantalarında temel besin maddelerini bile sağlamakta zorluk yaşıyorlar. Bu nedenle çocuklarımız öğün atlamak zorunda kalıyor. Çocuklarımıza devlet okullarında ücretsiz yemek vereceğiz.

ELİF ERBAKAN’IN İSMİ ÖNE ÇIKTI

Fatih Erbakan’ın, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını Elif Erbakan olarak açıklaması bekleniyor.

DETAYLAR GELİYOR…

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu