Ekonomi

Oppenheimer’ın Hisse Fiyatını Arttıran Çeşitli Faktörleri Belirlemesiyle Coinbase ‘Satın Al’ Durumuna Yükseltildi

Coinbase (NASDAQ: MADENİ PARA) Oppenheimer analistleri tarafından Cuma günü yayınlanan bir raporda hisse başına 160 dolarlık fiyat hedefiyle Outperform’a yükseltildi.

Analistler yatırımcılara, kripto para birimi ticaret platformunun temel iş performansını destekleyecek çeşitli faktörler belirlediklerini söyledi.

Analistler, “1) Coinbase’in Menkul Kıymetler ve Borsa Komitesi nezdindeki yasal davada başarılı olacağını veya davanın reddedileceğini; 2) Spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu’nun başlatılmasının faydalı bir etki yaratacağını; 3) Coinbase’in iş performansının iyileştirme; “Derecelendirmemizi, 4) 2023’ün dördüncü çeyreğinde veya 2024’ün başlarında olumlu bir Hisse Başına Kazanç raporlaması olasılığının bulunduğu analizimize dayanarak geliştirdik; ve 5) Büyümeyi yönlendirecek çok sayıda kısa vadeli ve uzun vadeli faktör var” dedi.

Coinbase hisselerinin 28 Aralık’tan bu yana %35 düştüğü göz önüne alındığında Oppenheimer artık potansiyel riskler ve ödüller arasındaki dengenin daha uygun olabileceğini düşünüyor. Ayrıca şirketin genel olarak algılanandan daha dayanıklı olduğuna ve liderliğin birçok yatırımcının kabul ettiğinden daha yetenekli olduğuna inanıyorlar.

“Şirket, kripto para birimi fiyatlarının düştüğü bir dönemde yoğun bir incelemeyle karşı karşıya kaldı. Rakiplerinin çoğu başarısız olsa da Coinbase, ticari çıkarlarını ve daha geniş anlamda faaliyet göstermeye ve savunmaya devam etti.”

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla ayrıntı için lütfen Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu