Haber

Türkiye Kupası 3. Etap Bisiklet Yarışları Sakarya’da Başlıyor

Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kupası 3. Etap Kamil Yaşar Eşer PYY Bisiklet Yarışları hafta sonu başlıyor. 2 gün boyunca devam edecek yarışların büyük bir heyecana sahne olması beklenirken, yarışlarda dereceye giren sporcular için Pazar günü saat 16.00’da ödül töreni düzenlenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kupası 3. Etap Kamil Yaşar Eşer PYY Bisiklet Yarışları için geri sayım başladı. Hafta sonu 2 gün sürecek olan yarışların ilki 5 Ağustos Cumartesi günü start alacak. Adapazarı-Kaynarca yolu Emirsultan Mevkii’nde yapılacak yarışlar saat 09.00’da başlayacak. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen yarışların ikincisi 6 Ağustos Pazar günü yapılacak. Yeni Atatürk Stadı önünde yapılacak olan kriteryum yarışları saat 09:00’da başlayacak. Dereceye giren sporcuların ödül töreni Pazar günü saat 16.00’da yapılacak.

Sporseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen yarışlar, sadece heyecanlarıyla değil, anlamlarıyla da ön plana çıkıyor. Daha önce birçok uluslararası şampiyonaya ev sahipliği yapan ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Dünya Bisiklet Şehri unvanını kazanan yarışların Sakarya’da yapılması sporseverler tarafından çok olumlu karşılandı. Sakarya’nın yetiştirdiği milli sporcu ve hocaların hocası olarak bilinen Kamil Yaşar Eşer’in adının yarışlarda yaşatılacak olması ayrı bir gurur kaynağı oldu. – SAKARYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu