Teknoloji

Türk Telekom ve Türk Hava Yolları ile yurt içi uçuşlarda yolcular da online olacak!

Türk Telekom, müşterilerine havada ve karada en iyi deneyimi sunmak için çalışmalarını sürdürüyor. Türk Hava Yolları iş birliğiyle yaklaşık 10 yıldır yurt dışı uçuşlarda yolculara Wi-Fi hizmeti sunan Türk Telekom, iç hat uçuşlarında da WiFi hizmeti vermeye başlıyor.

Türk Telekom, müşteri deneyimini zenginleştirmek amacıyla Türk Hava Yolları (THY) iş birliğiyle, yurt dışı uçuşlarda sunduğu Türk Telekom WiFi Fly’ı artık iç hat uçuşlarında da yolcuların hizmetine sunuyor. Yolcular ayrıca uçak içi mesajlaşma veya internet seçenekleri sayesinde Wi-Fi özellikli dizüstü bilgisayarlar, bilgisayarlar, tabletler veya akıllı telefonlar aracılığıyla havada internete erişebilecek.

Türk Telekom, Türkiye’nin dijital dönüşümüne yönelik yatırımları ve işbirlikleriyle müşterilerinin en iyi hizmeti en iyi koşullarda alması için çalışmalarını sürdürüyor. Türk Telekom ve Türk Hava Yolları (THY) iş birliği kapsamında hayata geçirilen WiFi hizmetiyle yolcular, uygun teknolojiyle donatılmış tüm uçuşlarda sınırsız internet ve sınırsız mesajlaşma hizmetlerinden yararlanabilecek.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, Türk Telekom WiFi Fly ile müşterilerine iç hat uçuşlarında en uygun internet deneyimini yaşatmayı hedeflediklerini belirtti. “Kullanıcıların beklentilerine yönelik araştırmalarımızla onlara fayda sağlıyoruz. Hedef kitlelere yönelik analizler sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti odaklı, tüm kullanıcıların ihtiyaçlarına hitap eden bir dünya yaratıyoruz.

Türk Telekom olarak müşterilerimizin internet deneyimini artırmak hedefiyle havalimanlarında, kültür sanatın kalbi AKM’de, stadyumlarda, kütüphanelerde, ören yerlerinde, müzelerde, restoranlarda, bankalarda, meydanlarda, marinalarda kullanıcılarımıza Wi-Fi sağlıyoruz. , uçak içerisinde, otobüs, vapur gibi toplu ulaşım araçlarında ve binlerce noktada. İnternet deneyimi sunuyoruz. WiFi hizmetlerimizle tüm kullanıcılarımızın nerede olurlarsa olsunlar yüksek hızlı internetten faydalanmalarını sağlıyoruz.

Bu sayede Türk Hava Yolları ile işbirliğimizi genişleterek, yurt dışı uçuşların ardından iç hat uçuşlarında da yolcularımıza sınırsız mesajlaşma ve sınırsız internet hizmeti sunmaya başlıyoruz. Artık iç sınırdaki yolcular internet bağlantısı kesilmeden seyahat edebilecek.



İnternet altyapısı bulunan tüm yurt içi uçaklarda başlayacak bu yenilikle Türk Telekom, artık yurt içi uçuşlarda da Wi-Fi hizmeti verecek. “Teknolojiyi insanlığa yardıma ve faydaya dönüştüren yatırımlarımıza devam edeceğiz.”söz konusu.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu